O nama


Caffe bar Boulevard nalazi se u Unitic centru u ulici Fra Anđela Zvizdovića 1. Objekat je smještne na prvom spratu ovog poslovnog centra i površine je od 250m2. Boulevard počinje sa radom svakog jutra u 7 sati, a po potrebi svojih gostiju rade i do 4 sata ujutro. Ugodna prirodna svjetlost dopire korz velike staklene prostore, u kombinaciji sa tihom muzikom ovo mjesto bit će savršen odabir za jutarnju kafu i doručak.

Caffe bar Boulevard ima raznovrsnu ponudu, prirodne cijeđene sokove, razni sendviči, ovaj ugostiteljski objekat se može pohvaliti sa najboljim slanim i slatkim palačincima u gradu. U ponudi su i voćni kupovi, ali i pizze i lazagne. Kad je u pitanju odabir pića osim kafe, ovdje se možete osvježiti sa raznovrsnim sokovima, raznim alkoholnim pićima. Boulevard se svakako može pohvaliti i činjenicom da imaju široku lepezu vina iz cijelog regiona između kojih se nalazi i Gangaš. Ako niste miljenici kalorične hrane, svakako ćete se zadovoljiti složenim salatama za koje se svakodnevno priprema svježe povrće. Ne smijete propustiti niti kolače i druge deserete koju su vas pripremili viskokvalificirani kuhari.
Café Boulevard posjeduje WiFi konekciju za internet, pa tako možete u miru da provodite slobodne ali i poslovne trenutke uz laptop pijući kafu uz najbolje, već spomenute, palačinke.

Boulevard zbog svoje velike kvadrature i najmodernije opreme za rad pogodan za organizovanje raznih prijema, koktela, proslave dječijih rođendana, svadbe, party-i i druge manifestacija u kojoj oblasti su se već dokazali organizujući razne manifestacije za Evropsku zajednicu, USAID, OSCE, Svjetsku banku, Opću bolnicu, UNICEF, Sudsko vijeće, Securitas i druge domaće i strane organizacije koje mogu potvrditi kvalitet usluga café bara Boulevard kao i rukovodstvo kompanije Unitic. Obzirom da posjeduju svoje pokrente barove, u ponude catering sa izvrsnom ponudom hrane i pića.
Također, prostor je pogodan za organizovanje raznih modnih revija, promocija gdje nudimo kompletnu uslugu od ugostiteljskih pa do kompletne usluge rasvjete i zvuka.

Ponuda ugostiteljskih usluga za navedene manifestacije je prilagodnjiva za sve a cijene se kreću od 15 pa do skupljih menija od 50 KM po osobi u zavisnosti od želja gostiju.
Ovaj i više nego savršeno opremljen objekat u odličnoj je saradnji sa marketing agencijom Altermedia koja se i sama uvjerila u kvalitet poslovanja ovog ugostiteljskog objekta.
Ispred objekta nalazi se bašta sa 200 sjedećih mjesta i velikom fontanom koja nudi ugodan ambijent. Café Boulevard je obezbjedio broj telefona na koji uvijek možete izvršiti rezervaciju bilo da se radi o promociji, cateringu, ili čak i svadbi.

Boulevard u Uniticu je svakako mjesto gdje uvijek možete da imate lijepe trenutke i da ih zauvijek sačuvate u svom sjećanju.  

.